Kategóriák
KÖLTÖZÜNK

Kedves Vásárlóink!

Székhelyünk fejlesztése rövidesen egy új szakaszba lép, így cégünk XIII. kerületi üzletét (1138 Bp. Karikás Frigyes utca 11.) 2022.09.30-án bezárjuk. Ezen a napon 14.30-ig várjuk vásárlóinkat.

> Részletek <

FACEBOOK
WEBOLDALUNK MEGÚJULT!

Amennyiben Ön regisztrált ügyfelünk,
kérjük, hogy a BELÉPÉS menüpontban 
töltse ki az e-mail címét
(amit regisztráláskor megadott nekünk),
majd nyomja meg 
a Elfelejtettem a jelszavamat gombot.
Ezt követően e-mailben 
egy linket fog visszakapni, 
melyre rákattintva tudja 
web áruházunkat használni!

 

Az info@smpower.hu e-mail címet 
megszüntettük, kérjük,
hogy az információk menüben található
üzenetküldőt használja!

Hírlevél
Házhozszállítás

RÓLUNK

100%-ban magyar tulajdonban levő cégünket 2009-ben alapítottuk meg. Autóelektronikai és autófelszerelési cikkek export-import, illetve kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk. Kiemelt figyelmet fordítunk vásárlóink elégedettségére, mind a termékek, mind pedig az árak tekintetében. Fontos számunkra, hogy felsőkategóriás termékeket kínáljunk, alsó kategóriás áron. Célunk a magabiztos fejlődés, segítve ezzel vásárlóinkat, kereskedő partnereinket. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy kollégáink maximális szakmai felkészültség mellett tudjanak technika és szakmai tanáccsal szolgálni termékeinkkel kapcsolatban felmerülő kérdésekre. Kínálatunkat úgy fejlesztjük, hogy a piacon folyamatosan elsők lehessünk újdonságainkkal, egyedi megjelenésünkkel.


Törekszünk az autózás biztonságossá, kényelmessé és dinamikusabbá tételére. Technikai segítségünkre folyamatosan számíthatnak ügyfeleink, mely a termék kiválasztásától, árajánlat készítésétől kiterjed a beszerelési illetve felhasználási javaslatig. Szerződéses szervizháttérrel a garanciális és garancián túli szervizelést is rugalmasan, rövid idő alatt biztosítjuk, így elősegítve ügyfeleink teljes körű kiszolgálását.Webáruházunkból letölthető információk és hírek segítségével könnyebben választhatja ki termékeink közül az Önnek megfelelőt.


Kellemes nézelődést kívánunk!


Üdvözlettel:Az SMPower csapat !

Webáruház készítés